2 Kasım 2010 Salı

Anket Sonuçları

Geçtiğimiz atölyede (27 ekim) ufak bir anket yaptırmıştım. Ekibimizin kurnazlığını ortaya çıkaran sonuçları ve yorumlarımı sizle paylaşmak istiyorum.
İlk uygulama olarak senaryo denemelerini film yaptığımız için ekibimizin %80'i iyi bir film için senaryonun iyi olması konusunda hemfikir. İyi bir senaryonun yanında iyi oyuncular ile gole gidileceğine ekibimizin %65'i inanıyor. Son vuruşu ise ekibimiz kamera ile yapmayı planlıyor. Görüntü atölyesi yaptığımız için, kamerayı (galiba görüntü kastediliyor) ekibimizin %50si 3. sıraya taşımış kokuları geliyor burnuma.
Garibime giden ise mansiyon ödülünü kurgunun almış olması. Filmlerinizin kurgusundan %40ınızın memnun olmadığını seziyorum :)
Gelelim en şaşırtıcı olan sonuca: Ekibimizin sadece %20'si iyi bir film için iyi bir yönetmen gerektiğini düşünüyor. Yani 5 kişiden 4 ü senaryo+ oyuncu+ kamera buluşmasından spontane bir reaksiyon ile iyi bir film çıkacağına inanıyor! :)
Olur tabii, insanlık hali... Ama en ağırıma giden sonuç ise şu: Ekipten sadece 1 kişi iyi bir filmin iyi bir sese ihtiyacı olduğunu düşünüyor. Bu arkadaşımızın ellerinden öpüyorum.
Bu anketi arada bir tekrarlayıp değişimleri merakla takip ediyor olucam.
ali c.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder